• KOOLITUS: turundusmaterjali disainimine algajale – Canva.com
  • Smart Manufacturing Meetup
  • adminpage
  • Investor
  • Edulood
  • Ettevõtja
  • Front page
  • Kontakt
  • Koolitused
  • Mittetulundusühing
  • Noortelabor
  • Tutvustus
  • Uudised
  • PATEE
  • PATEE 2017-2019
  • koolitused

    June 8, 2021

    Ideede Teisipäev 8. juunil: ekstreemsetes oludes targalt söönuks

    • Ettevõtja

    8. juunil kohtuvad SPARK Demos Ideede Teisipäeval kaks ekstreemsetesse olukordadessse sobivaid toite tootva ettevõtte esindajat, kes arutavad järgmistel teemadel:
    🏔Kuidas tagada toodete pikaajaline säilivus andmata järele tooraine kvaliteedis ning toiteväärtuse osas?
    🏔Kuidas teha tootearendust tehnoloogiliselt keerulistele toodetele?
    🏔Kuidas tagada toodete naturaalsus ja saavutada hea maitse?
    🏔Kus on kõige ekstreemsemad kohad, kus nende toitu on tarbitud?
    🏔Millised väljakutsed on niššitoodete müümisel koduturul kui ka kaugemal?

    Tactical Solution OÜ tähistas hiljuti oma 5. sünnipäeva. Nende aastatega on nad tõusnud Euroopa üheks tunnustatumaks matkatoidu brändiks. Ettevõte pakub Tactical Foodpack nimelisi 100% naturaalseid ja lihtsasti valmistatavaid toite, mis sobivad ideaalselt igasse keskkonda.
    Algselt eriüksustele loodud, kuid nüüd kõigile matka- ja mäehuvilistele saadaval olev Tactical Foodpacki esindaja Henri Paavo räägib kuidas jõuti tooteni ning, mis oli turult puudu. Kus on kõige ekstreemsemad kohad kus nende toidupakid käinud on. Ning mis õigupoolest üldse on külmkuivatatud täisväärtuslik toit ning targad kalorid.
    Henri Paavo vastutab Tactical Foodpackis Skandinaavia, Baltikumi ja Ida-Euroopa turgude eest. Pikalt nii militaar-kui ka spordivaldkonnas tegutsenuna teab Henri kui oluline on toit meie igapäeva elus ning ekstreemsemates oludes.
    Kairit Peedimaa avab Traveler’s Friend telgitaguseid – mis teeb ühe vinnutatud liha eriti heaks vahepalaks ning kuidas on tootearenduses just nende maitseteni jõutud.

    Ettevõtete Adeline Sunday OÜ asutaja ja tegevjuht Kairit Peedimaa on elukutselt kokk, kellele meeldivad head ja autentsed toidud. Kui elu teda ühel hetkel Räpinasse viis, oli valida, kas hakata koduperenaiseks või ettevõtjaks – Kairit otsustas viimase kasuks. Oma kirest vinnutatud liha vastu sai tema töö aastal 2015 kui ta peale pikemaid katsetusi tootearenduse vallas rajas brändi Traveler’s Friend, mille alt toodab ’jerky’ tüüpi vinnutatud lihasuupisteid.
    Traveler’s Friend lihasuupistete retseptid ja maitsed pärinevad laiast maailmast. Nende koostisesse ei ole lisatud kunstlikke lõhna- ja maitseaineid ega ka muid lisaaineid ning kasutatud on ainult päris maitseained – nagu kodus tehtud!

    Ürituste modereerijaks on Karl Lomp, kes on hariduselt psühholoogia magister, töötab mänguarenduses ning vabaaja lemmiktegevuseks on käia pikkadel ja ekstreemsetel matkadel. Sinna kuuluvad ka mõned kõrgemad tipud nagu Kazbek (5047m) ja Mont Blanc (4810m). Sellistel matkadel on ettevalmistus pool lahingut, seepärast on Karl muuhulgas ka hästi kursis sellega, mida ja kuidas sellistel matkadel süüa, et olla kõigeks valmis!

    Ettekannetele järgneb küsimuste ring esinejatele, kus saab vastused kõigile tootearenduse ja müügiga seotud küsimustele. Samuti saavad vastused põletavad matka, mägede ning muude ekstreemsete oludega seotud toiduküsimused.
    Üritus on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud, üritustele registreerimine on vajalik SIIN.

    Üritus toimub SPARK Demos. Tegemist on kontaktüritusega, maski kandmine ürituse vältel on kohustuslik, külalistele tagatakse desojaamade olemasolu ning võimalus järgida 2+2 reeglit.

    Ideede Teisipäev on valdkondade ülene kohtumisõhtu juhtidele ja spetsialistidele, et jagada omavahel ideid, parimaid kogemusi, töövõtteid ning arutada Eesti ja maailma tööstuse ning majanduse arengute hetkeolukorra ja suundumuste üle. Iga kokkusaamine algab sütitava sõnavõtuga, kus ettevõtjad, ühiskonnategelased, erialaspetsialistid avavad ukse oma maailma. Nad räägivad oma õnnestumistest ja ebaõnnestumistest, suurematest ja väiksematest väljakutsetest.